Contacti amb nosaltres

Shaoxing ZKTel Equipment Co, Ltd

Adreça: la intersecció de la carretera Sanjiang i Paozhong Road, Zona Industrial de Paojiang, prov. de ciutat de Shaoxing, Zhejiang, Xina 312071

Tel.: + 86-575-88035326

Mòbil: +8613626888520

Fax: + 86-575-88039030

Correu electrònic:sales@zktel.com.cn

SFP +

ZKTel és un dels fabricants i proveïdors SFP + més professionals de la Xina. La nostra fàbrica ofereix un servei a l'engròs amb un preu baix per a vostè. Benvingut a contactar amb nosaltres!
El SFP és un transceptor òptic petit i intercanviable en calent per a aplicacions de comunicació òptica en telecomunicacions i comunicacions de dades. SFP connecta plaques base i cables òptics o UTP de dispositius de xarxa, com ara interruptors i routers. SFP és una especificació de la indústria compatible amb alguns proveïdors de dispositius de fibra òptica.
Els transceptors SFP són compatibles amb SONET, Gigabit Ethernet, Fibre Channel i altres estàndards de comunicació. Aquesta norma s’estén a SFP + i suporta taxes de transmissió de 10,0 Gbit / s, incloent 8 canals de fibra gigant i 10GbE. S'ha introduït la versió del mòdul SFP + de les versions de fibra i coure. Comparat amb les versions Xenpak, X2 o XFP del mòdul, el mòdul SFP + deixa part del circuit a la implementació de la placa base en lloc del mòdul.
Casa Pàgina anterior 123456 Pàgina següent L'última pàgina 1/6
Som coneguts com un dels principals fabricants i proveïdors SFP + a la Xina pels nostres productes de qualitat i un bon servei. Si us plau, no dubteu a venir a l'engròs de qualitat SFP + a un preu baix de la nostra fàbrica.