Contacti amb nosaltres

Shaoxing ZKTel Equipment Co, Ltd

Adreça: la intersecció de la carretera Sanjiang i Paozhong Road, Zona Industrial de Paojiang, prov. de ciutat de Shaoxing, Zhejiang, Xina 312071

Tel.: + 86-575-88035326

Mòbil: +8613626888520

Fax: + 86-575-88039030

Correu electrònic:sales@zktel.com.cn

Sistema de prova intel·ligent fotoelèctric

ZKTel és fabricant i proveïdor de sistemes de proves intel·ligents fotoelèctrics d'or a la Xina. La nostra fàbrica ofereix el millor sistema de prova intel·ligent fotoelèctric fabricat a la Xina amb un preu baix. Es pot oferir un servei de venda a l'engròs.
Els sistemes fotovoltaics són un aspecte important de l'alta tecnologia moderna i el seu desenvolupament intel·ligent ha provocat canvis importants en el seu rendiment.
El circuit de recepció fotoelèctric està format per un dispositiu de conversió fotoelèctric i un circuit de condicionament de senyal, i el seu rendiment té una influència important en el resultat de la mesura. El circuit de recepció fotoelèctric és una part important del sistema de proves PDE. Atès que el corrent de fotodiodo és extremadament petit i la freqüència òptica modulada rebuda és alta, cal tenir en compte en el disseny de circuits la necessitat d’haver un guany elevat, un nivell de soroll baix i altres requisits.
Som coneguts com un dels principals fabricants i proveïdors de sistemes de proves intel·ligents fotoelèctriques a la Xina per als nostres productes de qualitat i un bon servei. Si us plau, no dubteu a comprovar a l'engròs un sistema de prova intel·ligent fotoelèctric a un preu baix de la nostra fàbrica.