Contacti amb nosaltres

Shaoxing ZKTel Equipment Co, Ltd

Adreça: la intersecció de la carretera Sanjiang i Paozhong Road, Zona Industrial de Paojiang, prov. de ciutat de Shaoxing, Zhejiang, Xina 312071

Tel.: + 86-575-88035326

Mòbil: +8613626888520

Fax: + 86-575-88039030

Correu electrònic:sales@zktel.com.cn

Component òptic

ZKTel és fabricant i proveïdor de components òptics. La nostra fàbrica ofereix el millor component òptic de qualitat fabricat a la Xina amb un preu baix. Estem disposats a oferir-li un servei a l'engròs.
Els components òptics s’utilitzen per alterar l’estat de la llum mitjançant una varietat de mitjans que inclouen l’enfocament, el filtrat, la reflexió o la polarització. Els components òptics s'integren en un nombre il·limitat d'aplicacions, com la microscopia, la imatge o la interferometria, per a indústries que van des de les ciències de la vida fins a les proves i les mesures. Els components òptics sovint es dissenyen utilitzant substrats o recobriments antireflectants específics per optimitzar el rendiment en longituds d'ona o longituds d'ona designades ultraviolades, visibles o infrarojes.
Casa Pàgina anterior 12 Pàgina següent L'última pàgina 1/2
Som coneguts com un dels principals fabricants i proveïdors de components òptics a la Xina pels nostres productes de qualitat i un bon servei. Si us plau, si fóssiu lliure d’un component òptic de qualitat a l'engròs a baix preu de la nostra fàbrica.