Contacti amb nosaltres

Shaoxing ZKTel Equipment Co, Ltd

Adreça: la intersecció de la carretera Sanjiang i Paozhong Road, Zona Industrial de Paojiang, prov. de ciutat de Shaoxing, Zhejiang, Xina 312071

Tel.: + 86-575-88035326

Mòbil: +8613626888520

Fax: + 86-575-88039030

Correu electrònic:sales@zktel.com.cn

Mòdul EPON

ZKTel és fabricant i proveïdor de mòduls EPON professionals a la Xina. La nostra fàbrica ofereix un mòdul EPON d’alta qualitat amb preus baixos. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per obtenir un servei de venda a l'engròs.
El mòdul EPON OLT SFP és un terminal de línia òptica GEPON (OLT) dissenyat amb dos ports GEPON, dues interfícies Gigabit òptic / elèctric / uplink i un port de gestió. Mitjançant aplicacions amb la sèrie BAUDCOM GEPON Network Unitats de xarxa (ONU), BAUDCOM BD-OLT-2000 pot proporcionar solucions GEPON altament eficaces i una gestió convenient per a la xarxa de banda ampla. La tecnologia BAUDCOM GEPON realitza una gran amplada de banda de fins a 1,25 Gbps tant per a amunt com a baix, i fins a 20 km de cobertura de llarg recorregut entre els nodes d'equips. Es tracta d’una tecnologia d’accés rendible per oferir un desplegament de xarxa fiable, escalable i flexible per a aplicacions de serveis de triple joc (voip, data, CATV).
Casa Pàgina anterior 12 Pàgina següent L'última pàgina 1/2
Som coneguts com un dels principals fabricants i proveïdors de mòduls EPON a la Xina pels nostres productes de qualitat i un bon servei. Si us plau, no dubteu a venir a l'engròs un mòdul EPON de qualitat a baix preu de la nostra fàbrica.