Contacti amb nosaltres

Shaoxing ZKTel Equipment Co, Ltd

Adreça: la intersecció de la carretera Sanjiang i Paozhong Road, Zona Industrial de Paojiang, prov. de ciutat de Shaoxing, Zhejiang, Xina 312071

Tel.: + 86-575-88035326

Mòbil: +8613626888520

Fax: + 86-575-88039030

Correu electrònic:sales@zktel.com.cn

CFP4

ZKTel és un dels fabricants i proveïdors d'or de la CFP4 a la Xina. La nostra fàbrica ofereix servei a l'engròs. Per tal de construir una relació comercial a llarg termini, ens agradaria oferir el nostre preu d’alta qualitat amb preus baixos.
Es refereix a un transceptor òptic típicament en calent que s'utilitza en aplicacions de comunicació de dades d'ample de banda alt. Els mòduls òptics solen tenir una interfície elèctrica al costat que es connecta a l'interior del sistema i una interfície òptica lateral que es connecta al món exterior a través d'un cable de fibra òptica. El factor de forma i la interfície elèctrica sovint s'especifiquen per un grup interessat que utilitza un acord multi-font (MSA). Els mòduls òptics poden connectar-se a un endoll del panell frontal oa un sòcol a bord. De vegades, el mòdul òptic és substituït per un mòdul d'interfície elèctric que implementa una connexió elèctrica activa o passiva amb el món exterior. Una gran indústria dóna suport a la fabricació i ús de mòduls òptics.
Som coneguts com un dels principals fabricants i proveïdors de PCP4 a la Xina pels nostres productes de qualitat i un bon servei. Si us plau, no dubteu a obtenir la qualitat majorista de la PCP4 a preus baixos de la nostra fàbrica.