Sobre nosaltres

Contacti amb nosaltres

Shaoxing ZKTel Equipment Co, Ltd

Adreça: la intersecció de la carretera Sanjiang i Paozhong Road, Zona Industrial de Paojiang, prov. de ciutat de Shaoxing, Zhejiang, Xina 312071

Tel.: + 86-575-88035326

Mòbil: +8613626888520

Fax: + 86-575-88039030

Correu electrònic:sales@zktel.com.cn

Shaoxing ZKTel Equipment Co, Ltd

Som un proveïdor líder de mòduls òptics a la Xina continental
3 centres de R&D | 8 sistemes de prova de canal | Servei de l'OEM

Convenientment situat a prop de Xangai i Hangzhou
ZKTel es troba a Shaoxing, Shanghai i Hangzhou, que és l'únic proveïdor de dispositius òptics, mòduls i subsistemes en la província de Zhejiang. També som l'únic proveïdor de mòduls òptics basat en Si-fotònica a la Xina. La nostra empresa va ser construït per Dr. Luo de l'estranger. Els principals membres de l'equip són amb titulars de doctorat o màster i amb excel lent experiència en Comunicació òptica.

Àmplia gamma de productes per triar
Dissenyem productes creatius i poden ajudar a reduir el cost de clients. Oferim TOSA, ROSA, BOSA i altres components passius, així com productes actius com 1 * 9, GBIC, SFP, SFP +, X 2, Xenpak, EPON, GPON, xGPON, QSFP +, CFP, multímetres elegants i equip de ODN. Aquests productes pot ser utilitzat en sistemes de telecomunicacions, sistemes bàsics/comunicat amb metro, empresa xarxes, FTTx, SAN, seguretat, monitors de vídeo, xarxes mòbils i més.
Indústria elits de reclutament per a la innovació contínua
Basat en la filosofia d'empresa de "basat en talent, supervivència en qualitat i tecnologia per al progrés, desenvolupament i innovació", contractar més indústria elits. Oferim solucions tècniques amb baix cost i alta eficiència. Per la nostra tecnologia superior, fiables i de qualitat i preu competitiu, hem aconseguit ser un proveïdor qualificat de molts un nivell empreses de sistema òptic telecom.
Productes reunió CE, FCC, RoHS, TuV i altres normes
Treballant en una sala blanca de classe 100.000, hem passat la certificació ISO 9001. Els nostres productes compleixen CE, FCC, RoHS, TuV i altres normes.
Destinatari de diversos reconeixements
A causa del nostre treball, tenim molts distincions, com "Shaoxing empreses d'alta tecnologia", "Shaoxing empreses R&D Center", "Zhejiang província S 59 T empresa" i "Empresa High-Tech nacional".