Categoria de producte

Contacti amb nosaltres

Shaoxing ZKTel Equipment Co, Ltd

Adreça: la intersecció de la carretera Sanjiang i Paozhong Road, Zona Industrial de Paojiang, prov. de ciutat de Shaoxing, Zhejiang, Xina 312071

Tel.: + 86-575-88035326

Mòbil: +8613626888520

Fax: + 86-575-88039030

Correu electrònic:sales@zktel.com.cn

40Gb/s QSFP + IR4 PSM

40Gb/s QSFP + IR4 PSM

40Gb/s QSFP + IR4 PSM òptica transceptor

Xateja ara

Detalls del producte

General

Aquest producte és un mòdul de òptic de paral·lel 40Gb/s de factor de forma petit claustre Pluggable (QSFP +). Proporciona portuària major densitat i total sistema estalvi de costos. El QSFP + dúplex complet òptica mòdul ofereix 4 independents transmetre i rebre canals, cadascuna és capaç de funcionament de 10Gb/s d'una taxa de dades agregades de 40Gb/s a 1.4km de fibra monomode.

Un cable de cinta de fibra òptica amb un connector MTP/MPO es pot endollar al receptacle de mòdul QSFP +. Alineació correcta està garantida per les agulles de cap guia dins el receptacle. El cable en general no pot ser torçat per propi canal a canal alineació. Connexió elèctrica s'aconsegueix mitjançant un connector de 38-pin z-pluggable per requisit de MSA.

El mòdul Opera amb alimentació sol + 3.3V. Senyals de control global de LVCMOS/LVTTL, com ara el Present mòdul, reinicialització, interrupció i Mode de poder baix, estan disponibles amb els mòduls. Un 2 serial interfície està disponible per enviar i rebre senyals de control més complexes i rebre informació diagnòstica digital. Canals individuals poden abordar i sense utilitzar canals es pot tancar per a la flexibilitat màxima disseny.

El producte està dissenyat amb factor de forma, connexió elèctrica òptic i digital interfície diagnòstic segons la QSFP + multifont acord (MSA). Això ha estat dissenyat per reunir les condicions de funcionament externs més dures com ara temperatura, humitat i interferències d'EMI. El mòdul es poden gestionar a través de la interfície serial bifilar I2C.


Característiques del producte:

Disseny 4 carrils paral·lel

Fins a tipus de dades de 11,2 Gb/s per canal

Ample de banda total de fins a 44.0G

QSFP + MSA acomodatici

Transmissió km fins a 1.4 en fibra monomode (SMF)

Potència màxima consumida 3.5W

Font d'alimentació individual + 3.3V

Cas temperatura de funcionament: 0 ~ 70 o C

6 RoHS Acomodatici

Hot Tags: 40Gb/s QSFP + IR4 PSM, Xina, proveïdors, fabricants, fàbrica, preu a l'engròs, baix

Investigació

Productes relacionats